Principy kvašení, sběru bylinek i zavařování znáte, nevíte ale, na koho se svými konkrétními dotazy nebo nezdary obrátit?
Nemáte čas hledat v kuchařkách, absolvovat různé kurzy či brouzdat v internetových vodách a chcete konkrétní rady a pomocnou divoženkovskou ruku?
Máte zahradu plnou zeleně, ale netušíte, co z toho se dá sníst?
Můžeme se podívat na následující témata:
KVAŠENÍ
-
kvašení zeleniny, bylinek, klíčků a hub
-
pokročilejší techniky: kimči, fermentované omáčky, pasty a pesta
-
fermentace ovoce naslano, umeocet a olivy z místních zdrojů
-
příprava domácího octa a jeho použití
-
kvašení v medu
JEDLÉ DARY PŘÍRODY
-
poznávání jedlých rostlin, květů, plodů a hub
-
posouzení "jedlosti" vaší zahrady
-
konzervace bylinek pro kulinární použití
-
oxidaci bylin a květů na domácí "černý čaj"
ZAVAŘOVÁNÍ A KONZERVACE OVOCE A ZELENINY
-
základy domácího zavařování ovoce bez přidaného cukru a konzervantů
-
sušení, vaření, pečení ovoce a zavřeniny
-
rajčata, papriky, cukety a další letní zelenina zavařená do skleničky
Nemusíte trávit hodiny a hodiny zkoušením, obvoláváním kamarádek a tetiček, hledáním v knihách i internetových vodách.
Během divoženkovské konzultace probereme, co vás trápí, a dostanete odpovědi na své konkrétní dotazy.
Získáte postupy, které opravdu fungují, a pochopíte i slepé uličky, abyste jimi sami bloudit nemuseli.
KONZULTACE s Divoženkou v kuchyni
Jmenuju se Denisa Šimlová. Sběru a konzervaci všeho jedlého v čele s fermentací jsem nevyléčitelně propadla.
Svým nadšením a zkušenostmi chci nakazit i vás!
Kvasím zeleninu a bylinky, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje a omáčky, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano. Po celý rok sbírám léčivé bylinky i jedlé rostliny, ovoce, květy, houby. Vařím podle ročních období. Suším, zavařuju... a mám velké sklony k soběstačnosti.
Do všeho vás moc ráda během konzultací zasvětím!
Chcete se zeptat na detaily nebo se ujistit, zda je pro vás konzultace to pravé?
Napište zprávu na denisa@divozenkavkuchyni.cz nebo do formuláře níže.
Těším se na společnou práci.
Denisa, Divoženka v kuchyni
Možnosti divoženkovských konzultací
-
jednorázová 30 min za 650 Kč
-
jednorázová 60 min za 1 150 Kč
-
balíček 3 x 30 min za 1 800 Kč
Jak divoženkovské konzultace probíhají?
-
Vyberete si délku konzultace.
-
Vyplníte objednávkový formulář.
-
Na email vám přijde faktura.
-
Po jejím zaplacení se domluvíme na konkrétním tématu, datu konzultace i její formě (email, telefon nebo příp. Messenger).
-
Během samotné konzultace probereme, co potřebujete.
-
Po konzultaci budete mít radost, že víte, jak na to, a nadšeně se pustíte do nových a chutných objevů a experimentů.
Pojďte se kvašení, poznávání, konzervaci jedlých rostlin a dalších darů přírody věnovat více do hloubky i do šířky při divoženkovské konzultaci.