top of page
Chcete se naučit připravovat a používat neuvěřitelně voňavé léčivé medy plné života?
Přejete si objevit synergii medu a šišek pro kulinární účely i do domácí lékárny?
Rádi byste zkusili nový způsob konzervace a díky němu prozkoumali další galaxii vesmíru kvašení?
Díky ebooku "Fermentace květů a šišek v medu" se vše podstatné o medové fermentaci naučíte. Na 15 stránkách v něm slovem i obrazem, jasně a srozumitelně najdete:
-
jaké květy a části jehličnanů sbírat,
-
postupy, jak tyhle jedlé dary v medu fermentovat,
-
recept na gruzínský šiškový džem,
-
jak prokvašené medy používat,
-
výčet dalších surovin, které můžete v medu kvasit.
Kolik e-book stojí?
Cením si ho na 395 Kč.
O medové fermentaci se jen tak někde nedočtete. Ebook je tedy originální dílo s cennými postupy. Výsledek spousty hodin kvašení a testování fermentovaných medů na vlastní rodině i kamarádech .
Mezi jeho řádky se skrývá hledání inspirace v kuchařkách i blozích o jídle, mnoho ochutnaných pokrmů na cestách po světě, neutuchající sběračská vášeň, touha objevovat nová jídla i suroviny a odvaha experimentovat.
Tohle všechno dostanete naráz jako medový koncentrát v ebooku "Fermentace květů a šišek v medu".
Věřím, že se do medové konzervace zamilujete a stane se vaší každoroční divoce-kulinární radostí.
Máte nějaké otázky?
Napiště mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz, ráda vám odpovím.
FERMENTACE KVĚTŮ A ŠIŠEK V MEDU
Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem vášnivá sběračka jedlých darů přírody a fermentační experimentátorka.
Svoje fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody. Ukazuju, jak můžete žít a jíst v souladu se sezónou a využívat darů, které nám příroda nabízí.
Medová fermentace mi přinesla nejen nové chutě a neuvěřitelné vůně, ale i další možnost přirozené konzervace bez tepelné úpravy a přidaného cukru.
Věřím, že kvašení v medu rozšíří fermentační a samozásobitelské obzory i vám.
bottom of page