Přejete si vystoupit ve fermentaci o pomyslný stupínek výš a objevit nové způsoby kvašení bylinek a zeleniny?
Chcete si uchovat zeleninu a bylinky bez vaření, plné vitamínů a živých látek podporujících vaši imunitu?
Z osvědčeného online kurzu jsem pro vás vytvořila ebooky "Fermentované zeleninové omáčky" a "Fermentované zeleninové a bylinkové pasty", které vás seznámí s pokročilejšími technikami kvašení zeleniny a bylinek a otevřou vám další galaxii vesmíru fermentace.
Omáčky a pasty dokážou vašim jídlům dodat přesně tu správnou chuťovou tečku, pomyslnou kvašenou třešničku na dortu. Stačí jich přidat jen málo a vaše jídla povznesou o několik chuťových úrovní výš.
Zapomeňte na obyčejnou kyselost samotné kvašené zeleniny. Tyhle kvašené zeleninové a bylinkové dobroty vám přinesou nové a překvapivě lahodné chutě, u kterých často ani nepoznáte, že prošly fermentací.
Fermentované zeleninové omáčky
-
teorie a praxe přípravy zeleninových omáček
-
podrobně vysvětlené postupy
-
vyzkoušené recepty a nápady na použití hotových omáček v kuchyni
-
ebook v PDF, 30 stran
Fermentované zeleninové a bylinkové pasty
-
teorie a praxe přípravy zeleninových a bylinkových past
-
podrobně vysvětlené postupy včetně jedné jednoduché a geniální techniky
-
lahodné recepty na samotné pasty i jejich použití v kuchyni
-
ebook v PDF, 40 stran
FERMENTOVANÉ OMÁČKY A PASTY
Jmenuju se Denisa Šimlová. Fermentaci a sběru všeho jedlého jsem nevyléčitelně propadla. Svým nadšením, fantazií a lehkostí chci nakazit i vás.
Fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody.
Ukazuju, jak se dá žít a jíst v souladu se sezónou a využívat přírodních.
Vše nasbírané a řádně prokvašené pak používám v kuchyni a vy se mnou můžete taky!
Brzo po dokvašení prvního zelí mě začaly lákat další fermentační techniky. Dnes kvasím zeleninu a bylinky, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje, omáčky a salsy, užívám si kvašení v medu i fermentaci ovoce naslano, hraju si s misem...
Přípravu zeleninových a bylinkových omáček, salsy, pesta a pasty vnímám jako další krok po "základním" kvašení zeleniny. Krok, který nabízí neuvěřitelné chuťové možnosti.
Připravila jsem je především pro pokročilejší kvasící, kteří si chtějí rozšířit obzory ve kvašení zeleniny a bylinek a naučit se nové fermentační techniky.
-
Teoreticky i prakticky proniknete do kvašení zeleniny a bylinek na tekutější omáčky a salsy a hustší pesta a pasty.
-
Postupně se naučíte jednotlivé techniky výroby a pochopíte jejich specifika.
-
Ke každému způsobu pak dostanete několik konkrétních receptů a inspiraci na využití hotových kvašených výrobků ve vašem vaření.
-
Můžete se těšit třeba na dýňovo-rajčatovou salsu, kdoulovec s česnekem, kořeněnou omáčku ze zelených rajčat nebo dýně, chilli omáčku, česnekovou pastu, bylinkovou-zeleninovou kari pastu a kvašené pesto.
Co se díky ebookům naučíte
Co říkají účastníci kurzu "Fermentované pozdní léto", ze kterého ebooky vzešly?
"Kurz vřele doporučuji všem kvasícím nadšencům. Kvašené omáčky jsou dokonalé a naši rodinu nadchly tak, že už snad ani nebudeme "obyčejně" kvasit zeleninu. Denisa má vše pečlivě připravené a vždy odpovídá na všechny dotazy (v podstatě účastníky vede za ručičku, když to potřebují. 😁). Peníze vložené do kurzu jsou dobrou investicí. Díky za otevření cesty k novým chutím. "
Tereza Krajíčková
"Skvěle propracované postupy, recepty včetně bonusových bonbonků. Moc mě tento kurz bavil a obohatil."
Radana Urbanová
"Od Denči mám již druhý fermentační kurz a opět můžu jen chválit. Lekce jsou přehledné, dobře zpracované i pro úplně začátečníky a jako bonus jsou kvalitní skripta pěkně do ruky a na založení do knihovny."
Lenka Krejčírová
Zúčastnila jsem se již druhého kurzu u Divoženky a jsem opravdu ráda. Kurz byl velmi dobře sestavený, témata logicky navazovala, inspirativní recepty byly zajímavé a mnohdy překvapivé. Díky kurzu jsem si prohloubila znalosti o kvašení, kterému jsem naprosto propadla. Musím pochválit i skripta. Jsou perfektní, profesionálně udělaná, přehledná a velmi inspirativní. Vše je opravdu srozumitelně vysvětleno. Pokud jsem měla nějaký dotaz, vždy jsem dostala rychlou odpověď. Moc děkuji a těším se na nový kurz. Určitě se zúčastním
Jitka Pohanková
Máte otázky? Sem s nimi!
Napište mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz nebo rovnou volejte na 733 755 780.